• L’alcaldable de C’s defensa davant el president de la FAVT “la despolitització dels òrgans consultius i un marc de treball estable”

28

 

Terrassa, dilluns 23 de març del 2015. El candidat de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha assegurat que “Ciutadans té l’oportunitat d’entrar a l’Ajuntament i liderar un canvi amb sentit comú, posar les bases per aprofitar el creixement, per millorar els serveis públics i que els terrassencs se sentin orgullosos de la seva ciutat”. Després de reunir-se amb el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (*FAVT), i ha defensat la necessitat de “impulsar la participació ciutadana, a través de la despolitització dels òrgans consultius i l’establiment d’un marc de treball estable”.
González ha volgut mostrar “respecte absolut a la campanya de l’alcalde Ballart basada a deslligar-se de les sigles del PSC, que són les que li han posat on està” però li ha instat a fer-ho “fora de les hores del seu treball com a alcalde”, ja que “mentre segueixi en el consistori es deu als contribuents i no a la seva campanya personal”.

Javier González
Alcaldable Terrassa