• El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Terrassa, Javier González, proposa “una zonificació escolar única i acabar amb la segregació”

IMG-20150429-WA0001 (1)

Terrassa, dijous 30 d’abril de 2015. El candidat de C’s a l’alcaldia de Terrassa, Javier González, ha assegurat que els problemes educatius de la ciutat “vénen derivats de la falta de recursos econòmics i pel marc polític impost per la LOMCE i la LEC”. En un debat organitzat per la comunitat educativa de Terrassa al costat de la resta d’alcaldables, González, ha criticat a “una LOMCE adoctrinadora i una LEC pensada com a eina de construcció nacional, que allunya a l’educació del necessari consens perquè prevalgui l’excel·lència i una major dotació de recursos econòmics”.

González ha proposat “la supressió de la zonificació escolar” i ha apostat per “la cerca d’acords per acabar amb la segregació escolar que no s’ha pogut evitar en alguns centres de la ciutat”. Per a l’alcaldable de Ciutadans a Terrassa “a les escoles és necessari treballar per acomodar l’oferta amb la demanda”.