• L’alcaldable de C’s defensa que “la prioritat de Ciutadans en el municipi és posar les bases per aprofitar la recuperació econòmica”

FOTO VOTA JAVI

 Terrassa, divendres 8 de maig de 2015. “Arribarem a acords amb qui prioritzi l’agenda social i sigui lleial a l’ Espanya constitucional”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Terrassa, Javier González, durant l’acte d’enganxada de cartells que ha donat inici a la campanya electoral. Acompanyat pels membres de la candidatura de C’s, González ha assegurat que “la prioritat de Ciutadans en el municipi és posar les bases per aprofitar la recuperació econòmica, amb l’objectiu de millorar els serveis i garantir la protecció social” i ha afirmat que “el que diferencia a Ciutadans de la resta de formacions polítiques, és la seva aposta per un canvi realista i de progrés