● La candidata de C’s a la presidència de la Generalitat critica que “a Terrassa el PSC busqui un pacte amb els independentistes”

Barcelona, dilluns 13 de juliol del 2015. La candidata de Ciutadans (C’s) a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que “Ciutadans és l’única formació que garanteix un govern seriós, sensat i compromès amb tots els catalans”. Arrimadas ho ha dit en una trobada amb mitjans després de reunir-se amb els membres de l’agrupació local de C’s a Terrassa.

La candidata a la presidència de la Generalitat ha criticat el possible pacte de govern al municipi entre el PSC i CDC “els socialistes prefereixen un pacte amb els independentistes a canvi de cadires enlloc de defensar els valors com la igualtat, la transparència i la regeneració democràtica”. Arrimadas ha assegurat que Ciutadans és l’única formació que “garanteix la defensa d’aquests valors “ i ha afegit que des de C’s es “treballarà amb les mans netes contra la corrupció i a favor de la convivència i la unió”.

IMG-20150714-WA0000

Per a la candidata a la presidència de la Generalitat “els ajuntaments han de representar a tots els ciutadans” i ha dit que “el fet d’afegir-se a la Associació de Municipis per a la Independència implica representar només a una part dels ciutadans” en relació al punt de l’acord entre el PSC i CDC que preveu que Terrassa s’adhereixi a l’AMI. Arrimadas ha conclòs afirmant que “els ajuntaments han de servir per resoldre els problemes dels ciutadans, no per dividir-los”.

El portaveu del grup municipal de C’s a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha afirmat que la formació serà “l’única oposició ferma però constructiva de l’ajuntament” i s’ha compromès a “vetllar perquè l’ajuntament de Terrassa es gestioni correctament i defensi els interessos de tots els ciutadans”