ciudadanosterrassapeq-149 

  • Carmen Ortuño anuncia que Ciutadans presentarà una esmena a la reforma de les noves ordenances per “defensar la neutralitat política de les entitats que reben subvencions”

Terrassa, dilluns 7 de novembre de 2016. La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (C ‘s) a l’Ajuntament de Terrassa, Carme Ortuño, ha defensat que “les subvencions públiques de la ciutat han de ser útils per als ciutadans i oferir solucions a les seves necessitats”, en referència a les noves ordenances municipals. Tal com indica el mateix document, “les comissions avaluadores de les subvencions han d’analitzar l’execució econòmica de cada projecte, la qualitat de les actuacions de les entitats i l’impacte i utilitat social”, ha assenyalat.

En aquesta línia, Ortuño ha posat com a exemple que s’ha donat el cas en algun municipi on diverses entitats culturals que reben ajudes signen manifestos de suport públic a l’alcalde en campanya electoral. És per això, que perquè no succeeixin coses similars a Terrassa “estem disposats a incloure una esmena a la reforma dels noves ordenances que garanteixi la neutralitat política de totes aquelles entitats culturals”. De la mateixa manera que “les administracions estan obligades per llei a mantenir la neutralitat política, demanem el mateix perquè les entitats no aprofitin els diners públics per fer proselitisme partidista”