● El regidor de Ciutadans de Terrassa, David Aguinaga, recorda que “no es pot fer un ús partidista de les institucions perquè representen tots els ciutadans

Terrassa, dimarts 28 de novembre del 2017. El regidor de Cs Terrassa, David Aguinaga, ha anunciat que des de la seva formació es presentarà recurs  davant de la Junta Electoral Provincial perquè “es retirin totes les pancartes i símbols que trenquen amb la neutralitat de les institucions catalanes”. Aguinaga ha lamentat que determinades institucions s’han convertit en un “instrument de propaganda política al servei dels separatistes” en referència a les pancartes i símbols que pengen de les façanes d’alguns ajuntaments demanant la llibertat de polítics que “són a la presó per saltar-se les lleis”.

Aguinaga ha recordat que “des de les institucions no es pot fer propaganda ni afavorir cap partit polític” i en aquest sentit ha afegit que “cal garantir la neutralitat i la pluralitat ideològica de les institucions que representen tots els ciutadans, no només uns quants”.

Aguinaga ha recordat que la Junta Electoral de Barcelona ja els ha donat la raó al recurs presentat per Cs i que ha obligat l’Ajuntament de Barcelona a retirar una pancarta de la façana del consistori. I en aquest sentit ha remarcat que des de la formació taronja s’estarà “molt pendent de totes aquelles actuacions propagandístiques que vulguin afavorir determinades ideologies”. És per això que ha reiterat que presentaran “tots els recursos que calgui” davant de qualsevol acció que pugui vulnerar la igualtat de condicions entre els partits que concorren a les eleccions.