Benvolguts amics i companys,

Avui fa un any de les eleccions al Parlament de Catalunya. Per primera vegada un partit constitucionalista va quedar per davant dels partits independentistes, un de cada quatre catalans i catalanes que van anar a votar van donar la seva confiança a Inés Arrimadas. En aquestes eleccions una majoria social va dir no al separatisme, tot i que aquesta majoria no s’hagi reflectit en escons per culpa d’una llei electoral injusta, la nostra ha estat la veu que més ha denunciat la política antisocial, de confrontació i de deslleialtat de l’actual govern separatista.

També vam ser testimonis de com a Andalusia hem estat el partit que més ha crescut i anem a protagonitzar per primera vegada un govern del canvi. Un govern que posi fi al règim que es va instal·lar a la Junta d’Andalusia i que una majoria de ciutadans ha rebutjat. Que no càpiga cap dubte que aquest canvi tindrà com a base els nostres valors i principis, els quals tenen a veure amb la llibertat, la igualtat i el progrés d’aquesta part d’Espanya que manté tants llaços i és tan estimada des de Catalunya.

A Terrassa ja estem mirant al futur, amb la confiança que ens dóna la feina dels darrers anys, la certesa de ser la força política que més ha crescut i amb la seguretat que les nostres propostes responen a les necessitats dels nostres veïns, anem a conjurar-nos per ser la força més votada a les pròximes eleccions municipals. Com el nostre president Albert Rivera ha esmentat en alguna ocasió: “impossible és només una paraula”. Només una paraula, com va quedar demostrat fa just un any quan vam ser els més votats a la ciutat, on vam guanyar en cinc dels sis districtes i on un de cada tres votants va triar la nostra papereta.

Els millors desitjos per a aquestes Festes i per a l’Any Nou, un 2019 ple de reptes i oportunitats. Bon Nadal!

Javi González – Portaveu de Cs Terrassa i del Grup Municipal.

 

Estimados amigos y compañeros,

Hoy hace un año de las elecciones al Parlamento de Cataluña. Por primera vez un partido constitucionalista quedó por delante de los partidos independentistas, uno de cada cuatro catalanes y catalanas que fueron a votar dieron su confianza a Inés Arrimadas. En esas elecciones una mayoría social dijo no al separatismo, aunque esa mayoría no haya tenido reflejo en escaños por culpa de una ley electoral injusta, la nuestra ha sido la voz que más ha denunciado la política antisocial, de confrontación y de deslealtad del actual gobierno separatista.

También fuimos testigos de cómo en Andalucía hemos sido el partido que más ha crecido y vamos a protagonizar por primera un gobierno del cambio. Un gobierno que ponga fin al régimen que se instaló en la Junta de Andalucía y que una mayoría de ciudadanos ha rechazado. Que no quepa la menor duda de que ese cambio tendrá como base nuestros valores y principios, los cuales tienen que ver con la libertad, la igualdad y el progreso de esa parte de España que mantiene tantos lazos y es tan querida desde Cataluña.

En Terrassa ya estamos mirando al futuro, con la confianza que nos da el trabajo de los últimos años, la certidumbre de ser la fuerza política que más ha crecido y con la seguridad de que nuestras propuestas responden a las necesidades de nuestros vecinos, vamos a conjurarnos para ser la fuerza más votada en las próximas elecciones Municipales. Como nuestro presidente Albert Rivera ha mencionado en alguna ocasión: “imposible es solo una palabra”. Solo una palabra, como quedó demostrado hace justo un año cuando fuimos los más votados en la ciudad, donde ganamos en cinco de los seis distritos y donde uno de cada tres votantes eligió nuestra papeleta.

Los mejores deseos para estas Fiestas y para el Año Nuevo, un 2019 lleno de retos y oportunidades. ¡Feliz Navidad!

Javi González – Portavoz de Cs Terrassa y del Grupo Municipal