• El Grup Municipal denúncia davant l’òrgan que cessi la il·luminació en groc de l’edifici consistorial i que “es retiri amb urgència el cartell en suport als polítics presos”

Terrassa, dilluns 11 de març del 2019. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, ha denunciat avui davant la Junta Electoral de Zona (JEZ) que “existeix un cartell en suport als polítics presos i ara processats en la façana del consistori que vulnera la neutralitat de l’espai públic”, ha explicat el regidor, David Aguinaga. A més, l’escrit exigeix que “es retiri amb urgència el cartell i cessament també la il·luminació de color groc de la mateixa façana que es produeix des de novembre de 2017”. L’edil ha assegurat que “la llei ens empara, perquè l’administració pública té l’obligació de preservar aquesta neutralitat dels edificis públics, especialment com ara en període electoral”.

David Aguinaga, acompanyat de la regidora Carmen Ortuño, ha insistit que “les administracions són de tots i no poden ser utilitzades de manera partidista ni instrumentalitzar-se, molt especialment en plena campanya electoral”. Per aquest motiu, el representant local de Ciutadans ha avançat que “el nostre Grup Municipal serà intransigent en què se solucionin totes dues anomalies” i “a defensar que la neutralitat exigida als poders públics es mantingui i es respecti”. Aguinaga ha recordat que ja es va presentar una denúncia similar en les passades eleccions autonòmiques.