• El portaveu, Javier González destaca que l’equip de la formació taronja “és representatiu del teixit associatiu i professional de la ciutat

Terrassa, dimarts 23 d’abril del 2019. Javier González, candidat de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Terrassa, ha presentat la llista completa de la formació taronja a les pròximes eleccions Municipals del 26 de maig. L’alcaldable ha incidit que la candidatura de Cs“és representativa del teixit associatiu i professional de la ciutat” amb la incorporació d’“un equip de persones compromeses que treballaran per a solucionar els problemes i necessitats de Terrassa des de l’ajuntament”. Com ja va avançar González, s’ha inclòs en la llista a“autònoms i empresaris, treballadors manuals i funcionaris públics”. 

La proposta de Ciutadans tindrà continuïtat, ja que els tres regidors actuals del Grup Municipal (González, Carmen Ortuño i David Aguinaga) ocupen els tres primers llocs i continuaran“treballant diàriament per a millorar la ciutat com hem fet durant tota la legislatura”, ha afirmat l’alcaldable. L’advocada local Isabel Martínez Comas, també candidata 9 de Cs a les eleccions al Congrés per Barcelona, i l’actor i mestre Enric Rovira Moreno (aquest últim com a independent), tanquen els cinc primers llocs de la llista per als comicis municipals.

En la candidatura de la formació taronja destaca a més la incorporació d’Agustín Robles Sánchez, vinculat al Terrassa FC. SAD (administració esportiva del primer equip); Ramon Moya Martinez, president del Club de Futbol Sant Pere Nord; Cynthia Ramírez Relaño, de l’associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) Font de l’Alba i vinculada a l’associació de veïns (AV) de Can Tusell; Patricio Cervilla Martin, membre de la junta directiva de l’AV de Can Parellada i Nova AV de Can Parellada; i Eduardo Méndez Rodríguez, que forma part de la junta directiva de l’Associació de Comerciants de La Maurina.