Terrassa, divendres 13 de maig de 2022.

• El portaveu liberal ha retret als regidors d’ERC que estiguin “instal·lats en la cultura del ‘no a tot'”

“Els Grups Municipal del Consistori de Terrassa hem d’unir-nos per fer un front comú a favor de la connexió nord de la B-40 entre Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès”. Així ho ha dit el regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, qui ha anunciat en el dia d’avui la voluntat del partit taronja en presentar una proposta al ple de juny per a “refermar el compromís de tots els partits polítics de l’Ajuntament”.

Aguinaga, qui s’ha referit a les recents noticies sobre l’acord perquè el govern d’Espanya financi l’ampliació de la B-40 com a “tot un èxit per als veïns de la ciutat”, considera que és “imprescindible deixar de banda els interessos partidistes i unir-nos per a fer efectiva una reclamació històrica del territori”. En aquest sentit, el regidor liberal ha criticat “el ‘platón’ realitzat per la Generalitat de Catalunya”, cosa que, segons Aguinaga, ha demostrat “el poc interès de Generalitat en la millora de la mobilitat dels ciutadans, mentre es queixa de la manca d´inversió del govern d´Espanya”.

 

“El quart Cinturó servirà per impulsar el teixit industrial i empresarial de la ciutat, sobretot entre les pimes i els autònoms”, ha declarat Aguinaga, qui ha afegit que “per part de la Generalitat tractar bloquejar un acord de consens com aquest és una mostra de frivolitat i irresponsabilitat” i ha recordat que “aquesta és una reivindicació històrica de Ciutadans a Terrassa, al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats”.

 

Així mateix, el regidor taronja ha sigut molt dur amb la decisió d’Esquerra Republicana de Catalunya, especialment amb els regidors a la ciutat, als qui ha acusat “d´estar instal·lats en la cultura del ‘no a tot’” posant com exemple “la B40 o l´ampliació de l´aeroport entre d’altres”. Per últim, els ha convidat a que“s’uneixin al consens sobre aquesta infraestructura i pensin més en els interessos de Terrassa”