• El portaveu de Ciutadans de Terrassa, Javier González, subratlla “la importància de retre homenatge” al President Tarradellas i a les seves “idees de progrés“.

Terrassa, dijous 6 de juliol de 2017. El portaveu del grup municipal Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha explicat que el seu partit presentarà en la propera Junta de Portaveus un acord per retre homenatge al President de la Generalitat, Josep Tarradellas, nomenant a un espai públic de Terrassa amb la frase “Ciutadans de Catalunya“, coincidint amb el 40 aniversari de la tornada del President després dels seus anys d’exili a França.

L’edil de Cs Terrassa ha manifestat que “el President Tarradellas va contribuir a la causa del progrés de Terrassa, de Catalunya i Espanya“. González ha afegit que el president Tarradellas “va aportar idees de com progressar sense que cap quedés exclòs en una Catalunya construïda amb l’esforç d’un poble amb arrels catalanes i espanyoles“. Per tot això, va resultar cèlebre la seva frase “Ciutadans de Catalunya” on es recollia l’esperit de la seva tornada.