• El portaveu del grup municipal assegura que en els últims mesos hi han hagut diferents actes incívics que “han embrutat l’espai urbà de manera singular i generalitzada en tots els barris de la ciutat“.

Terrassa, dilluns 22 de gener de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha anunciat que el seu grup municipal presentarà en el proper ple una proposta per reforçar la prevenció, les actuacions i les sancions en relació als actes incívics que ha sofert Terrassa en els últims tres mesos, provocant un major nivell de brutícia en espais i infraestructures públiques.

El portaveu de Cs Terrassa ha remarcat que des de l’ajuntament s’han de “fomentar les conductes cíviques en matèria de neteja i de cura del medi ambient“, perquè tots els ciutadans de Terrassa “percebin aquest tipus de conductes encaminades a evitar i prevenir la deterioració de la ciutat“.

González ha posat l’accent que es “haurien d’incrementar les dotacions d’equips de neteja de la ciutat per poder actuar amb més eficàcia” sobre aquestes actes incívics, i elaborar un informe que detallés l’estat actual de neteja de la ciutat i sobre l’incivisme relacionat.

Finalment, l’edil de Cs Terrassa ha subratllat que amb l’objectiu de corregir aquesta situació que s’ha donat a la ciutat en els últims tres mesos, s’hauria de contemplar un “possible increment de les sancions a empreses i/o particulars amb comportaments incívics que deterioren la imatge de la ciutat i, en conseqüència, el grau de benestar de tots els veïns de Terrassa“.