• El portaveu, Javier González, proposa que es convidi també a antics empleats i càrrecs del consistori i destaca “la important projecció exterior” que comportarà per a la ciutat

Terrassa, dimecres 13 de febrer del 2019. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha proposat que “el consistori s’impliqui en els propers Terrassa Corporate Games”, que se celebraran a la ciutat del 13 al 15 de setembre. La petició, que es discutirà en Junta de Portaveus, pretén que l’equip de govern “promogui la participació dels empleats, extreballadors i jubilats de tota la corporació municipal, així com dels càrrecs electes actuals o anteriors als Terrassa Corporate Games”, ha explicat el regidor, .

Javier González ha recordat que “Terrassa serà pionera a Catalunya com a seu d’aquest esdeveniment de prestigi internacional”, que se celebra a tot el món des de fa 20 anys amb l’objectiu d’“afavorir que empreses i corporacions incorporin la pràctica de l’esport com a element actiu en l’aposta per la responsabilitat social corporativa”. Els únics requisits per a participar són ser major de 18 anys i pertànyer a una empresa o corporació. El portaveu ha destacat “la Important projecció exterior” que suposarà per al municipi, ja que “està oberta a participants de tota Catalunya, Espanya i fins i tot de l’estranger”.

Els Terrassa Corporate Games 2019 oferiran un programa que combina l’esport amb activitats culturals i turístiques. La iniciativa inclou competicions en 14 especialitats esportives que es desenvoluparan en els diversos complexos esportius de la ciutat. Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament, i la col·laboració de diverses administracions i entitats com la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la patronal CECOT, la Cambra de Comerç de Terrassa i les centrals sindicals de Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT).