• Els tres regidors actuals encapçalen la llista electoral, seguits de l’advocada Isabel Martínez i d’Enric Rovira com a independent

Terrassa, dijous 4 d’abril del 2019. Els dos regidors del Grup Municipal, Carmen Ortuño i David Aguinaga, acompanyaran al candidat a l’alcaldia, Javier González, encapçalant la llista electoral de Ciutadans a Terrassa per a les pròximes eleccions Municipals del 26 de maig. Ortuño ocuparà el número 2 de la candidatura i Aguinaga el 3. L’advocada Isabel Martínez Comas i l’actor i mestre Enric Rovira Moreno (aquest últim com a independent) tanquen els 5 primers llocs de la candidatura de la formació taronja en aquests comicis. González ha assegurat que el programa de Cs “és fruit de la col·laboració d’entitats i ciutadans” i suposarà “una aposta per a explotar el potencial de la nostra ciutat i oferir solucions als problemes més immediats com la desigualtat, la neteja o la seguretat”.

Javier González, actual portaveu del Grup Municipal, ha assegurat que “estic convençut que el canvi a Terrassa no només és necessari sinó que és possible”, ja que “les últimes eleccions han demostrat que el projecte socialista té cada vegada menys suports”. En la seva opinió, “nosaltres continuem creixent, sumant esforços amb la societat civil i ajudats a pujar per un suport ciutadà que es percep a peu de carrer”. A l’equip actual se suma Isabel Martínez, que “aporta experiència, coneixement i joventut”, mentre que l’independent Enric Rovira “proporciona el seu bagatge social i cultural i la seva experiència com a docent i directiu de l’àmbit educatiu”.

Finalment, el portaveu local ha afegit que “hem defensat i continuarem defensant amb total determinació el respecte a la llei i la convivència ciutadana, plantant cara als quals busquen dreceres en democràcia, i que només han aconseguit espantar inversions i fracturat la nostra societat”.