• L‘alcaldable, Javier González, destaca que les propostes s’han elaborat “comptant amb la societat civil de la ciutat i recollint aportacions de particulars”
Terrassa, divendres 3 de maig del 2019Ciutadans (Cs) Terrassa ha aprovat per unanimitat el programa electoral que defensarà en les Eleccions Municipals del dia 26. L’alcaldable i actual portaveu del Grup Municipal ha avançat que les propostes que la formació taronja explicarà durant la campanya s’han elaborat “comptant amb la societat civil de la ciutat i recollint aportacions de particulars”, a més de ser fruit del treball diari de l’agrupació local. El projecte polític de Cs està“centrat en els problemes reals, l’interès general i la regeneració i rejoveniment de la política local”, ha afirmat el candidat, que s’ha compromès a “oferir la possibilitat d’un futur diferent gràcies a un ajuntament que es transformi en un motor del potencial de coneixement, innovació i participació de la Terrassa del segle XXI”
 
Javier González ha manifestat el seu “compromís amb Terrassa i tots els seus ciutadans”, amb “l’únic objectiu de millorar el bé comú des de la confiança que dóna el coneixement de la realitat del dia a dia dels nostres veïns i l’activitat del nostre Ajuntament”. Segons l’alcaldable, “un consistori que gestiona més de 240 milions d’euros deu i pot posar-se al servei de la creació d’activitat per a millorar l’ocupació i el benestar”.
 
El programa de Ciutadans pels pròxims comicis planteja, entre altres propostes, “un nou ajuntament que sigui eficaç en la provisió dels serveis públics, en col·laboració amb el sector privat, per a aconseguir l’excel·lència al millor preu en la neteja, el subministrament de l’aigua, la construcció d’habitatges, el transport públic, etc.” El projecte, que es presentarà públicament diumenge que ve, tampoc descura mesures per a millorar la seguretat ciutadana, la sanitat i avançar per a aconseguir “una educació trilingüe que permeti estudiar anglès a tots els nens sense que influeixi la situació econòmica familiar”, ha assenyalat González. Finalment, el candidat de Cs ha avançat que el seu equip treballarà per “una administració local al servei de ciutadans i empreses, donant el protagonisme a les àrees de transició digital, la innovació i l’urbanisme com a eixos que dinamitzin la resta de les àrees”.