• El candidat de Terrassa, Javier González, ha donat suport a la candidatura que es presenta per primera vegada en el municipi 
Matadepera, diumenge 12 de maig del 2019. Alberto Sánchez ha presentat la seva candidatura per Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Matadepera per a les Eleccions Municipals del 26 de maig, en un acte celebrat anit en el Casal de Cultura de la població i en el qual va comptar amb el suport de l’Agrupació de Cs Terrassa. Sánchez, de 70 anys i militant de Cs des de 2015, és enginyer tècnic Industrial i en Electrònica i director de seguretat, exercint en els departaments de seguretat i incendis en multinacionals i pimes d’Espanya i Itàlia. A més de tota una vida vinculat a diversos esports, actualment és coordinador del Grup Territorial de Terrassa d’Enginyers BCN i membre de la comissió d’incendis i emergències del col·legi d’Enginyers (Enginyers Barcelona). 
 
Alberto Sánchez, encapçala “amb gran il·lusió” per primera vegada una candidatura de Cs a uns comicis municipals a Matadepera, integrada per “persones que aportaran experiència i coneixement per a representar als ciutadans del municipi” i per a aconseguir que “Matadepera sigui de tots i totes, sense ideologies partidistes que creïn ciutadans de primera i de segona”. L’alcaldable de Cs i portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha destacat en la presentació que Alberto “treballarà amb esforç per a solucionar les necessitats dels veïns i de Matadepera”. 
 
El programa inclou, entre altres aspectes, “resoldre els problemes de seguretat, millorant l’eficàcia de la Policia Municipal, amb augment de la plantilla i dels mitjans de què disposen” i “millorar la transparència de l’Ajuntament i l’accés dels ciutadans a la informació municipal”. El candidat també ha avançat que Cs farà“una revisió dels impostos i taxes amb informació detallada i clara d’en què s’inverteixen aquests impostos i imposant una total transparència en les contractacions públiques”
 
Finalment, el projecte de la formació taronja preveu “potenciar la participació veïnal i els programes municipals de Joventut sobre educació, oci, diversitat, ocupació i habitatge; així com programes per a les persones grans” i propostes per a “millorar la prevenció i detecció de la violència de gènere i l’atenció a les víctimes”.D’altra banda, Cs promourà mesures per a “la plena igualtat efectiva de les persones i col·lectius LGTBI”