• L’alcaldable ha rebutjat “una política que menysprea als ciutadans i només pensa a satisfer als seus”
Terrassa, diumenge 12 de maig del 2019L’alcaldable de Ciutadans (Cs) i portaveu del Grup Municipal de la formació a l’Ajuntament de Terrassa ha lamentat que “els partits independentistes tornen a demostrar que per a ells l’interès dels ciutadans de Terrassa és secundari”. González ha fet aquestes declaracions arran de l’anunci que ERC-MES, JuntsxTerrassa (JxC) i Terrassa x la República-Primàries Catalunya han arribat a un acord estratègic per a assegurar que el pròxim alcalde de la ciutat serà independentista. 
 
Javier González ha criticat que aquestes formacions “no es preocupen pel desenvolupament dels barris, ni la promoció econòmica ni la millora dels serveis públics”, sinó que dediquen els seus esforços “a pensar en el benestar dels qui pensen com ells, la municipalització de la vida dels ciutadans i a aprofundir en les ferides de setembre i octubre de 2017”. En opinió de l’alcaldable, “qualsevol excusa és bona per a continuar pensant a fracturar la cohesió social i espantar inversions”, oblidant que “allò que ens juguem ara és adaptar l’ajuntament al segle XXI, prioritzar la relació público-privada per a lluitar contra l’atur i la precarietat i seguir en la lluita contra la desigualtat”.
 
Finalment, el representant de Cs ha recordat que “són precisament ERC-MES i JxC els que d’aquesta forma volen fer-nos oblidar la seva pèssima gestió en el govern de la Generalitat on no han resolt les llistes d’espera sanitàries, els barracons escolars ni les manques en transport i equipaments de Terrassa”. Per això, des de Ciutadans l’alcaldable ha mostrat “el nostre absolut rebuig a una manera de fer política que menysprea als ciutadans de Terrassa i l’interès general de la ciutat, i que només pensa a satisfer als seus”.