• La candidata promet “treballar per a equiparar els serveis que fa anys que gaudeixen en el nucli urbà a la resta d’urbanitzacions” i aposta per fomentar la participació veïnal 
Vacarisses, dilluns 20 de maig del 2019. Estefanía Muñoz Ramírez ha presentat la seva candidatura per Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Vacarisses per a les Eleccions Municipals del 26 de maig. Muñoz, de 43 anys i militant de Cs, és assessora financera i fa més de 20 anys viu a Vacarisses. La candidata ha assegurat que “un dels principals motius pels quals m’he embarcat en aquest projecte de Ciutadans Vacarisses és perquè els meus tres fills han nascut aquí”. La presentació es va celebrar el dissabte en el bar restaurant Camí de l’Obac i l’equip local va comptar amb el suport de l’Agrupació de Cs Terrassa i la presència del candidat, Javier González.


Estefanía encapçala “amb il·lusió” per primera vegada una candidatura de Cs a uns comicis municipals en la població. La candidata ha agraït la implicació i col·laboració de tot el seu equip: “Podem presumir de ser valents”, ja que “en el nostre municipi, com en molts altres pobles petits, el no ser independentista suposa gairebé un esport de risc”. En opinió de Muñoz, “ha arribat l’hora de treballar per a equiparar els serveis que fa anys que gaudeixen en el nucli urbà a la resta d’urbanitzacions, ja que tots els veïns paguem els mateixos impostos”.

El programa de Cs Vacarisses proposa, entre altres aspectes, incentivar l’economia del municipi “amb idees pioneres per al nostre poble”, a més d’apostar per “propostes innovadores en sanitat, seguretat o educació”. Un dels principals projectes de Muñoz és “millorar la participació veïnal amb el porta a porta”, de manera que“cada regidor assumeixi un grup d’urbanitzacions per a mantenir un contacte continu amb les associacions de veïns que agiliti la solució dels problemes de cada zona”.