Terrassa, dimecres 16 d’octubre de 2019. Ciutadans (Cs) vol mostrar el seu absolut rebuig i condemna davant dels aldarulls protagonitzats per separatistes radicals en protesta per la sentència del ‘procés’ en diversos municipis catalans.  i pels talls de trànsit que impedeixen el lliure moviment dels terrassencs i catalans. A més, el portaveu municipal, Javier González, ha reiterat la seva “condemna i preocupació” per “l’increment de la violència i els talls de trànsit que impedeixen el lliure moviment dels egarenses i catalans”.

En aquest sentit, González ha recordat que “continuem esperant que l’alcalde se solidaritzi amb les persones afectades per aquestes situacions”. Així mateix, Ciutadans vol mostrar el seu suport a les forces i cossos de seguretat de l’Estat que treballen per mantenir l’ordre i defensar els drets i llibertats de tots els ciutadans.

Finalment, des Cs es vol constatar que des de la formació se seguiran defensant els valors democràtics la igualtat, llibertat i la unió dels espanyols.