Transfuguisme és corrupció

Alberto Sánchez, regidor de Ciutadans a Matadepera

El Partit Popular sembla disposat a tot per fer desaparèixer Ciutadans de l’escenari polític; fins i tot trencar el pacte antitransfuguisme que s’estava treballant per part dels principals partits polítics. A Múrcia vam presentar una moció de censura per treure del govern de l’autonomia i de la capital les pràctiques corruptes del partit conservador. Ja ho vam fer a Andalusia el 2019, quan vam treure Susana Díaz i el PSOE; també ho vàrem intentar el 2016 quan vam intentar investir Pedro Sánchez per fer fora el PP. Ciutadans lluita sempre contra la corrupció, i no ens movem per càlculs electorals que no tenen en compte les necessitats reals de les persones.

D’altra banda, a Matadepera seguim treballant en l’àmbit municipal per tenir cura de totes les mesures, tan sanitàries com polític-econòmiques, per continuar amb una lluita contra la COVID-19. Aquests dies estan sent una mica durs, especialment per l’augment de la incidència a Catalunya i per la impossibilitat de poder visitar els nostres familiars per la resta del país. També ho és pel bombardeig de missatges que arriben des dels viròlegs sobre un futur que és inseparable de la malaltia. Des del respecte de les opinions dels científics, nosaltres volem fer arribar un missatge d’optimisme enfront de la incertesa que ens genera el virus. D’igual manera seguim encoratjant-vos per seguir les mesures de seguretat i sanitàries per no encomanar la COVID-19. Si ens protegim, protegim la resta; protegim els avis, els pares, els fills,… protegim el poble.

Per últim, al passat ple vam veure com ERC està pendent de coses d’importància màxima (per ells, no per ningú més) com protegir un delinqüent com Hasél; una persona que enalteix el terrorisme, agredeix testimonis i periodistes de TV3, ataca la policia, i desitja la mort d’adversaris polítics. Tant de bo que ERC no governi mai Matadepera; si així fos, no volem saber què passaria amb els treballadors dels mitjans de comunicació a Matadepera, els companys de la resta de formacions, o els matadeperencs citats com a testimonis a un judici.