Terrassa, 18 de març del 2022.- 

• David Aguinaga ha declarat que “les tutories online en petits grups donen bon resultat a la resta de països de la Unió Europea”

· El partit liberal aposta per “establir criteris específics de caire econòmic que justifiquin la presencia a la fira d’economia social i solidària, així com limitar la presència d’organismes municipals”.

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa ha anunciat en el dia d’avui que presentarà una proposta al Ple Municipal del mes de març per a reformular l’espai ‘Terrassa Cooperativa’

 

El regidor del partit taronja a la ciutat, David Aguinaga, ha exposat que “a la darrera edició de la fira d’economia social i solidària ‘Terrassa Cooperativa’ un 24% dels participants eren administracions o entitats vinculades a l’Administració Pública”. Això, segons Aguinaga, “desvirtua el paper de la societat civil a l’àmbit de l’Economia Social i Solidaria. 

 

L’ajuntament de Terrassa està abocant molts recursos a l’Economia Social i Solidària, en particular, al voltant de 400.000€ € a l’acondiciament de  l´espai de l´Era de la Muntanyeta”, ha criticat el regidor taronja, qui ha apostat per “establir criteris específics de caire econòmic que justifiquin la presencia a la fira d’economia social i solidària, així com limitar la presència d’organismes municipals”.