Terrassa, 11 de març del 2022.- 

· Els liberals a Terrassa consideren que “el Conseller d’Educació ha de donar explicacions a totes les famílies i professionals del sector que, a hores d’ara, no saben de quina manera hauran d’enfrontar el curs vinent”.

El regidor de Ciutadans (Cs) Terrassa, David Aguinaga, ha anunciat que el seu Grup Municipal presentarà una proposta al Ple Municipal del mes de març perquè “el Departament d’Educació i el conseller Josep González-Cambray explicitin les mesures amb les quals es preveu aplicar la gratuïtat de l’escola bressol a partir del curs 2022-23, tal com va anunciar el President de la Generalitat durant el darrer debat de política general al Parlament de Catalunya”.

 

Aguinaga ha declarat que “Cs no té constància de com es tirarà endavant aquesta mesura en el cas concret de Terrassa”, i ha recordat que “aquest anunci afecta 5.729 infants de Terrassa, a tres llars bressol de titularitat autonòmica i a onze de titularitat municipal”. El regidor taronja també s’ha qüestionat “de quina manera l´Oficina Municipal d’Escolarirzació de Terrassa podria fer front a aquesta situació” i ha denunciat que “el sector de les llars bressols privades no sap quina repercussió tindria aquesta mesura en la seva activitat”. Tot plegat, per Aguinaga, suposa “un brindis al sol”.

 

Per tot això, els liberals a Terrassa consideren que “el Conseller d’Educació ha de donar explicacions a totes les famílies i professionals del sector que, a hores d’ara, no saben de quina manera hauran d’enfrontar el curs vinent”.