• “La Diada fa temps que no representa a tots els catalans” pel que “no participarem en els actes institucionals de la Diada de l’onze de setembre a Terrassa”. Reivindiquem “una festivitat inclusiva”, “Sant Jordi n’és l’exemple perfecte” ha declarat Martínez.

• “La Diada fa temps que no representa a tots els catalans” pel que “no participarem en els actes institucionals de la Diada de l’onze de setembre a Terrassa”. Reivindiquem “una festivitat inclusiva”, “Sant Jordi n’és l’exemple perfecte” ha declarat Martínez.

Terrassa, divendres 9 de setembre de 2022. La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) i candidata a l’alcaldia de Terrassa a les eleccions de 2023, Isabel Martínez, ha anunciat en el dia d’avui que des de la formació taronja “no participarem en els actes institucionals de la Diada de l’onze de setembre a Terrassa”. Martínez ha denunciat que “la Diada fa temps que no representa a tots els catalans, i s’ha convertit en una festivitat privada de l’independentisme, que l’ha fet seva excloent a més de la meitat dels catalans”. Així doncs, Martínez ha declarat que “des del nostre partit, a diferència d’altres, tenim una visió diferent sobre com hauria de ser una celebració de Catalunya: una festivitat inclusiva, de TOTS els catalans, on reivindicar la cultura catalana sense excloure a ningú. Sant Jordi n’és l’exemple perfecte.”

 

Per últim, la candidata del partit liberal a la ciutat ha recordat que “des de Ciutadans sempre hem proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi” i, per aquest motiu ha anunciat que “l’onze de setembre muntarem una carpa a l’Avinguda Josep Tarradellas on repartirem roses per a reivindicar el 23 d’abril com la veritable Diada de Catalunya”.