• El Grup Municipal de C’s pensa que la creació d’ocupació es la prioritat d’aquest mandat.

El Grup Mpal de Ciutadans Terrassa, dins de l’Àrea de desenvolupament econòmic, indústria i ocupació, ha presentat una proposta d’acord per a la millora de l’activitat d’inversions estrangeres per a l’activitat econòmica a Terrassa.

Amb aquesta proposta l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Terrassa ha incorporat com a dictamen la proposta de resolució presentada pel GM de C’s. Això és un fet inèdit. Mai una proposta d’un grup municipal no havia estat incorporada tan ràpidament per l’equip de Govern en forma de dictamen.
Amb aquest dictamen Terrassa es compromet a tenir un paper proactiu a l’hora de captar inversions estrangeres mitjançant accions de promoció internacional.
Així mateix, l’equip de Govern es compromet a estudiar la viabilitat de disposar d’un equip depenent de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Industria i Ocupació que s’adreci a l’orientació i suport d’inversions estrangeres i que faciliti la tasca administrativa dels inversors en aspectes com ara la localització dels terrenys, oficines, naus industrials, gestió administrativa dels permisos…

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/28592/govern/buscara/activament/larribada/dinversors/estrangers.html#.VoLM9fnhDIV