• El portaveu, Javier González, critica l’absència “d’informacions contrastades” en el reportatge sobre l’exconseller local Josep Rull de la televisió pública

Terrassa, dimarts 19 de juny del 2018. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha demanat “explicacions” a l’equip de govern sobre “com s’ha pagat la visita de la televisió pública Canal Terrassa a la presó d’Estremera”. Diversos periodistes locals s’han desplaçat convocats per l’exconseller Josep Rull, empresonat pels presumptes delictes de prevaricació, desobediència i malversació de cabals públics. A més, González ha mostrat el seu “malestar i preocupació” perquè el mitjà informatiu “ha elaborat un reportatge sense informacions contrastades”, en un context de forta polarització de la societat catalana.

Javier González ha afirmat que la seva formació “demanarà comptes” sobre el cost d’aquesta informació, que ha qualificat “d’un luxe que la Societat Municipal de Comunicació no es pot permetre atenent al més de milió i mig d’euros que el consistori ha de posar cada any per evitar la seva fallida”. A més, l’edil de Cs ha insistit que “un mitjà públic no pot emetre un contingut esbiaixat i mancat de visions contraposades” en un tema tan delicat i molt menys “ignorar la sensibilitat de més de la meitat dels catalans que no reclamaven cap referèndum”.