Terrassa, 8 de març del 2022.- 

· Isabel Martínez considera que “en treballar en la seguretat de les persones i la seva autoprotecció es pot incrementar el seu nivell d'autoestima i millorar la seva capacitat de reacció davant situacions d'emergència”

· Isabel Martínez considera que “en treballar en la seguretat de les persones i la seva autoprotecció es pot incrementar el seu nivell d’autoestima i millorar la seva capacitat de reacció davant situacions d’emergència”

La regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Isabel Martínez, ha anunciat en el Dia Internacional de la Dona que el seu grup municipal presentarà una proposta en el Ple Municipal de març perquè “l’Ajuntament estudiï diferents recursos per a l’adquisició d’habilitats d’autoprotecció davant situacions d’agressió”. Aquests recursos, tal com ha exposat la regidora, “poden anar des d’impartir cursos de gestió de l’estrès davant agressions, cursos de defensa personal, o l’adquisició i distribució d’alarmes personals de defensa en els ‘Punts liles’ de la ciutat”.

 

Martínez ha exposat que “en moltes ocasions, davant una situació d’estrès, el bloqueig que pot generar la tensió davant una possible agressió fa que no sapiguem reaccionar davant aquesta situació”. Amb aquesta proposta, segons la regidora taronja “s’ajudarà a les víctimes a què siguin conscients de com actuar davant una situació d’inseguretat i disposar d’eines per a demanar auxili per a evitar agressions”. A més, la regidora de Cs considera que “en treballar en la seguretat de les persones i la seva autoprotecció es pot incrementar el seu nivell d’autoestima i millorar la seva capacitat de reacció davant situacions d’emergència”.

 

Finalment, el partit liberal proposa “conscienciar, mitjançant campanyes en xarxes socials i els punts liles de la nostra ciutat, sobre la conveniència d’adquirir habilitats d’autoprotecció davant una situació d’agressió”.